1 füstölt hátsó csülök
1 fej fokhagyma
szemes bors
1/2 doboz sör ( lehetőleg barna )
A csülköt előző este beáztatjuk, majd másnap egy kb. 4 literes fazékban a megtisztított fokhagymával és a szemes borssal puhára főzzük.
Kivesszük a főzővízből és kicsontozzuk. A húst tepsibe rakjuk, egy merőkanálnyi húslevet és egy fél doboz sört aláöntünk. A megfőtt fokhagymagerezdeket is mellé rakhatjuk.
Fóliával lefedve kb. egy órán át sütjük. A sütés végén eltávolítjuk a fóliát, a húst megöntözzük a levével és pirosra sütjük.
Friss, foszlós kenyérrel és tormával igazán finom.
A húst óvatosan, hogy ki ne lyukadjon, éles, hegyes késsel felszúrjuk (az esetleges lyukakat vékony cérnával sűrűn bevarrjuk. A kezdők kérjék meg a hentest, hogy szúrja fel a húst...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a borssal ne spóroljunk (ha úgy érzed, elég akkor még szórj rá nyugodtan). A megpucolt krumplit és a vöröshagymát kariká...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Vajban kevés finomra vágott vöröshagymát pirítunk és hozzáadjuk a lereszelt főtt burgonyához. 2. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük és belekeverjük az apró kockákra vágott köm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa karajt megtisztitjuk -ha van rajta hártyás rész ,azt levágjuk - keresztben,körülbelül ujjnyi vastag csikokra vágjuk,de vigyázzunk ,ne vágjuk át teljesen hanem inkább zsebszerű...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Közepes