1 csésze vörösbab (babérlevéllel, kakukkfűvel, rozmaringgal, tárkonnyal ízesítve)
csemegekukorica ízlés szerint
l1 kis fej lilahagyma
koktélparadicsom
1 citrom leve
1 evk méz (elhagyható)
2 evk. fűszerecet
olivaolaj
1 csipet fahéj
Összekeverjük a hozzávalókat, hűtőben másnapig hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek!
A krumplit héjában főzzük. Közben a hagymát durva kockára vágjuk és az olajban barnára pirítjuk. A megfőtt krumplit hideg vízzel öblítjük és melegen hámozzuk. A hagymához adva k...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat egyneműre keverjük az olajjal, a citromlével, a vízzel, a törött borssal és a sóval. Hozzáadjuk a lisztet és a finomra vágott petrezselymet. Hozzágyúrjuk a karikára vág...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk és kockára vágva, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük. 2. Közben forró olajon az apróra vágott hagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a friss petrezselyemzö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát nem túl sok vízben átmosom, és alaposan kinyomom belőle a vizet. A zsírt vagy olajat az edényben felolvasztom, rászórom a cukrot, és aranyszínű karamellt készítek. Rát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű