2 ek finoman őrölt kávét
2 ek barna cukrot
1 evőkanál chili por
1 evőkanál paprika
1 evőkanál fekete bors
2 evőkanál só
1 evőkanál vöröshagyma por
1 evőkanál fokhagymapor
½ evőkanál Cayenne ~ vagy több
½ evőkanál citrombors
1 kk görög széna
2 kk kömény
1 kk koriander
2 szem szegfűbors
5-6 szem szecsuani bors
Az fűszereket pirítás után durvára daráljuk és összekeverjük.
A kocsonyahúst felöntöm vízzel, hozzáadom a fokhagymát, sót, borsot és olyan puhára főzöm, hogy a hús lefőjjön a csontról. Amikor megfőtt leszedem a húst a csontokról és tányérokba...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű