)Blatul l-am facut din 9 albusuri batute spuma cu 9 linguri de zahar ,9 linguri faina,200 g de nuca macinata grosier,50 g unt,si 1lingura de praf de copt!Prima crema,700 g ciocolata de caramel 400 gr frisca,o lingurita de gelatina si o cutie mascarpone(am preparat-o ca si un mousse)am amestecat in ea si biscuiti oreo macinati,blat,crema de ciocolata alba cu mascarpone:8 galbenusuri,10 linguri de amidon,300 g zahar,1 kg lapte gras si 300 g ciocolata alba,le-am amestecat pe foc domol pana sa facut ciulama,dupa ce sa racit am spumat 200 g unt cu 100 frisca si 250 mascarpone,am pus cate putin din crema fiarta foarte bine racita,strat de crema de cioco alba cu nuci pralinate,strat de caramel facut in casa,snikers si restul cremei.
A tojást habosra verjük a cukorral, beletesszük a lisztet, a sütőport és a kakaót. Kerek tortaformában megsütjük. Amikor kihűlt, kettőbe vágjuk, így két vékony piskótalapot...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, külön tálba a fehérjét és a sárgáját. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a vizet, összekeverjük. A lisztet az átszitált sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb fazékba 2 dl vizet öntünk, és hozzáadjuk a zsírt és a sót. Ha a zsír elolvadt, és forr a víz, hozzáadjuk a lisztet és jól elkeverjük. Ha összeállt, levesszük a tűzről...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a ki...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű