menu

Családireceptkönyv.hu

FOKHAGYMÁS SZÓSZ - MUZSDÉJ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Húsfélékhez ajánlott. Fokhagymás szósz.

tetszés szerint fokhagyma
só, ecet/citromlé, olaj

Elkészítés:


apróra zúzzuk a megtisztított fokhagymát
megsózzuk, leöntjük olajjal és jól kikavarjuk, krémszerű legyen
citromlével/néhány csepp ecettel savanyítjuk

Trükkök, tippek, praktikák:


egy másik változat, hogy e fentiekhez tejfölet vagy majonézt kavarunk

http://erdelyireceptek.com/muzsdej/

FOKHAGYMÁS SZÓSZ - MUZSDÉJ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andi
Bolognai szósz
Bolognai szósz

Hagyma - hús - fokhagyma, só, fűszerek - paradicsomszósz - 10-15 perc

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Megszokott ketchup !
Megszokott ketchup !

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almás fahéjszirup
Almás fahéjszirup

Előbb keverd el a száraz alapanyagokat egy kisebb lábosban, majd öntsd fel az almalével, és a citrommal. Folyamatos kevergetés közben főzd közepes lángon. Eleinte jó habos, de no...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rebarbara chutney
Rebarbara chutney

A felaprított rebarbarát és a hagymát egy széles serpenyőbe dobjuk, ráöntjük az eceteket és a bort, hozzáadjuk a mozsárban kicsit megtört koriandermagot, majd 10 percig szelíden fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk