Húsfélékhez ajánlott. Fokhagymás szósz.
tetszés szerint fokhagyma
só, ecet/citromlé, olaj
apróra zúzzuk a megtisztított fokhagymát
megsózzuk, leöntjük olajjal és jól kikavarjuk, krémszerű legyen
citromlével/néhány csepp ecettel savanyítjuk
egy másik változat, hogy e fentiekhez tejfölet vagy majonézt kavarunk
http://erdelyireceptek.com/muzsdej/
Hagyma - hús - fokhagyma, só, fűszerek - paradicsomszósz - 10-15 perc
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElőbb keverd el a száraz alapanyagokat egy kisebb lábosban, majd öntsd fel az almalével, és a citrommal. Folyamatos kevergetés közben főzd közepes lángon. Eleinte jó habos, de no...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított rebarbarát és a hagymát egy széles serpenyőbe dobjuk, ráöntjük az eceteket és a bort, hozzáadjuk a mozsárban kicsit megtört koriandermagot, majd 10 percig szelíden fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű