menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 kg paprika, 1,5 kg káposzta, 1,5 kg uborka, 1 kg hagyma, 30 dkg cukor, 30 dkg sárgarépa, 10 dkg só, 3 dl 20%-os ecet, 1 púpozott tk szalicil

Elkészítés:


1. A hozzávalókat karikára vágjuk, a káposztát vékony szeletekre, összekeverjük.

2. Hordóba töltjük, saját levében hagyjuk.

3. Víz nem kell hozzá.

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Fokhagymás paradicsom
Fokhagymás paradicsom

Az előkészített literes üvegeket megtöltjük negyedekre vágott paradicsomokkal. Felvágva szorosabban megtöltik az üvegek űrtartalmát, ezen kívül a legjobb konzerváló hatás érhető el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Svéd uborkasaláta
Svéd uborkasaláta

Reszelőn vékonyra szeleteljük az uborkát és a hagymát. A vizet a cukorral, sóval felforraljuk, majd belekeverjük a tartósítókat. Hozzáöntjük az ecetet, majd az egészet az uborká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Káposztával töltött paprika 11-12 üveghez
Káposztával töltött paprika 11-12 üveghez

A káposztát csíkokra vágjuk vagy gyaluljuk és alaposan megsózzuk. Kb 1,5 liter forró vízzel leöntjük, hogy kissé megpuhuljon ebbe a vízbe tartom fél órát. Közben a paprikákat mossu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Savanyúság télire
Savanyúság télire

Ezzel az öntettel felöntjük az üveget. Nem kell aznap lekötni. 1-2 napig szabadon hagyjuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk