menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás mustár


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 pohár mustár, 8-10 gerezd fokhagyma, bors

Elkészítés:


1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom.

2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.

Fokhagymás mustár

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ágnes
Tonhalas szendvicskrém
Tonhalas szendvicskrém

A tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem. Kenyérrel kínálom.

Elkészítési idő: 3 perc
Nehézség: Könnyű
share
Tavaszi túrókrém
Tavaszi túrókrém

1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. 2. A hónapos retket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Diós lencse pástétom
Diós lencse pástétom

A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Mediterrán krémsajt
Mediterrán krémsajt

1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk