1 pohár mustár, 8-10 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom.
2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
A tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem. Kenyérrel kínálom.
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. 2. A hónapos retket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz