10 dkg reszelt eidami sajt, 2 kockasajt, ½ tömlős natúr sajtkrém, 10 dkg túró, 2 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem.
2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Lehet más ízesítőket is használni hozzá, meg többféle sajtot.
A beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat aprítógépbe teszem, és 3-4 másodperc alatt felaprítom. Teszek hozzá nagyon apróra vágott vöröshagymát, és kacsa vagy libazsírt,mustárt, hogy kenhető legyen. Sózom...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat tűz fölött vaslapon addig sütjük, míg teljesen megpuhulnak. A legjobb, ha a héjuk kicsit meg is ég. A padlizsánok héját lehúzzuk, rozsdamentes késsel deszkán apró...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű