15 dkg feta sajt, 2 db főtt tojás (8 percesek, ne legyen teljesen kemény a sárgája), 2 ek tejföl, metélőhagyma, csipet bors
1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb.
2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz.
3. Tegyél hozzá egy kis borsot, sózni nem kell mivel a feta önmagában is sós.
◾️A túrót a tejföllel krémesre keverjük, majd mehet bele a felaprított lila hagyma. ◾️A vajat vagy margarint felolvasztjuk, majd ha picit hűlt, a túróhoz adjuk. ◾️Ezután befűs...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást villával apróra töröm, hozzáadom a a majonézt, a mustárokat, a tormát, a fűszereket, alaposan elkeverem, majd mehet bele a petrezselyemzöld, azzal is összekeverem és pirít...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz