50 dkg csirke vagy sertésmáj, 1 fej hagyma, 15 dkg vaj, 2 ek mustár, ízlés szerint só, bors, majoránna, kakukkfű, 2 ek tejföl
1. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, kevés vajon megdinszteljük.
2. Belerakjuk a felszeletelt májat, majoránnával, kakukkfűvel és borssal fűszerezzük, majd fedő alatt készre sütjük.
3. Vajjal és mustárral turmixszoljuk, majd hozzákeverjük a tejfölt és végül ízlés szerint sózzuk.
Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű10 dkg vajon megfonnyasszuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a bacont is majd a felezett májat is. Fehéredésig piritjuk. Belekeverünk mustárt, majorannát és kb 1/2 dl vizet. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat és a hagymát felszeleteljük. Kis olajon megpuhítjuk a hagyma felét, majd hozzáadjuk a májat és a fűszereket, kevergetve készre sütjük. Az aprítóba tesszük a hagyma másik fe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű