sugo, 20 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg hagyma, fokhagyma, só, bors, oreganó, paradicsomlé, 10 dkg sajt
1. A marhahúst nagylyukú tárcsán átdaráljuk.
2. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, majd felöntjük paradicsomlével. Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen.
3. A sugóval megkent tésztára tesszük a húst, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
1. A langyos vízben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt (kb. 10 perc). A kétféle lisztet összekeverjük a sóval, hozzáadjuk az olajat, majd a felfuttatott élesztőt és ragacsos tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd el és formázd meg kerekre a pizzatésztát. Az igazi olasz pizzaszószhoz most sincs szükség másra, minthogy körkörös mozdulatokkal szétterítsd a pizzatésztán a sűrű passzí...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tésztát megkenem a Pistával, majd felváltva rápakolom a szalonnaszeleteket, a szalámit és a kolbászt, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAus allen Zutaten mit einem Löffel oder mit den Händen einen glatten Teig kneten und in runder Form auf einem mit Backpapier belegten Backblech ausbreiten. Je nach Geschmack kann d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű