fél kg túró, 2 dl tejföl, 1 db hagyma, fokhagyma, piros arany, őrölt kömény, kis só, bors
1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk.
2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók.
3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis sót, borsot.
4. Elkeverjük, majd megkóstoljuk a masszát, hogy elég ízes-e.
5. Majd belekeverjük a fokhagymát és az apróra vágott vöröshagymát.
A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük majd sütőlapon vagy a sütőben megsütjük. Ha jól megsült, megsózzuk és félretesszük 10-15 percre, így sokkal könnyeben lehet majd lehúzni a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gombát tisztítsd meg egy kefével. A hagymát pucold meg és vágd néhány nagyobb darabra. Tedd a gombával együtt egy késes robotgépbe, pépesítsd. A gombakrémet öntsd egy száraz, f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a puha vajjal, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, apró lyukú reszelőn lereszeljük, és hozzákev...
Elkészítési idő: 15 perg Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű