25 dkg juhtúró, 25 dkg vaj, 25 dkg krémsajt, mustár, törött köménymag, piros paprika, só, újhagyma
1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
A poharas tejfölt megpróbálom egyben kicsapni egy előzőleg gézzel kibélelt szűrőbe, ami alá tettem egy tálat, hogy a savónak legyen hova kicsöpögni, és a tetejét lefedtem egy tányé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszetörjük villával az avokádót összekeverjük a joghurttal, belereszeljük a fokhagymát, apróra kockázzuk a lila hagymát és a paradicsomot. A lime levét és a fűszereket a végén adj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megszurkáljuk, majd egészben, 1 óra alatt megsütjük 170 fokos sütőben, végül a héjából kikaparjuk. Amikor kissé kihűltek, feldaraboljuk, és turmixgépbe tesszük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz