25 dkg tehéntúró, 10 dkg vaj, 2 ek tejföl, 1 fej vöröshagyma, 4 db paradicsompaprika, izlés szerint pirospaprika, izlés szerint só, izlés szerint őrölt köménymag
1. A túrót összekeverem a vajjal, tejföllel, pirospaprikával, sóval, őrölt köménnyel ízesítem, hozzáadom az apróra vágott (vagy reszelt) vöröshagymát, jó habosra keverem.
2. Adhatunk hozzá mustárt, sört, őrölt borsot is.
3. A paprikákat megmosom, és csumájuk mentén késheggyel körbevágom a tetejüket, az ereket és a magokat kiszedem, és mindegyiket megtöltöm a körözöttel.
4. Folpackba csomagolom és legalább 1 órára hűtőbe teszem.
Tojásokat hosszába félbe vágom , sárgáját kiveszem , krumplikat leszűröm , hozzáadok 5 dk vajat ,1 evőkanál tejfölt , csapott evőkanál mustárt ugyanannyi majonézt, sót , pici fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit kevés vízen puhára pároljuk, leszűrjük, villával összetörjük, majd belekeverjük az összes hozzávalót, és megtöltjük a sonkaszeleteket.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A mexikói zöldségkeveréket, 1 dkg vajban kevés víz, só hozzáadásával puhára párolunk.(víz ne maradjon alatta) 2. Közben a tejfölből, majonézből, ízlés szerint mustár, só, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tejszínt a cukorral kemény habbá verem és lazán belekeverem a tormát, a mustárt és a borsot. 2. A sonkatekercseket megtöltöm a tormahabbal, mindkét végét reszelt tormába m...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz