4 db húsos zöldpaprika, 20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kis fej vöröshagyma, 1 ek mustár, 1 ek őrölt pirospaprika, só, őrölt bors, köménymag, 1 gerezd fokhagyma
1. A juhtúrót áttörjük, a vajjal simára keverjük.
2. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a mustárt, az összezúzott fokhagymagerezdeket, őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és köménymaggal fűszerezzük.
3. Néhány evőkanálnyi sörrel jól kikeverjük.
4. A zöldpaprikákat megmossuk, a szár felőli végét levágjuk, a magokat és az ereket kivágjuk, vízzel kiöblítjük és lecsöpögtetjük.
5. A körözöttet jó szorosan a paprikákba nyomkodjuk és legalább fél napra, behűtjük.
6. Tálaláskor a töltött paprikákat ujjnyi vastag szeletekre vágjuk minden szeletre egy-egy ringlit helyezve, salátalevelekkel bélelt tálra tesszük.
Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűGyors 4 perc alatt (ELRONTHATATLAN RECEPT! Házi majonéz készítése botmixerrel Ebben a videóban bemutatom a házi majonéz készítésének egy sokkal egyszerűbb módját. Ez a recept...
Elkészítési idő: 510 perc Nehézség: KönnyűElkészitjük a franciasalátát,megfőzzük a tojásokat,a leirás alapján megcsináljuk a zselatint is. Az őzgerinc formát kibéleljük folpackkal,belesimitjuk a saláta felét.Hosszában ráh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes