fél kiló tészta, 25 dkg jófajta kolbász (gyulai, csabai stb), 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano.
1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A tepsit a sütő középső részébe tolva megsütöm.
1. A lisztet a kockákra vágott vajjal robotgéppel összekeverjük, hozzáadjuk a tojást és a vizet. 2. Ha a gép összedagasztotta, fóliába csomagolva 30 percre a hűtőbe tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz15 dkg gombát lereszelünk és vajon addig párolunk, amíg a levét el nem párologtatja. Liszttel megszórjuk, tejjel felengedjük, sóval, borssal, reszelt gyömbérrel, szurokfűvel ízesít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagaiból, egy rugalmas tészta lesz, amit nem kell keleszteni!!! A töltelék: 3 tojássárgáját simára keverünk - 1 db ráma margarinnal és 2 tubus pizzakrémmel. A tészt...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűRobotgéppel eldolgozod, vizes kézzel eligazítod a masszát a szilikonos sütőpapíros tepsiben, majd 180°-on 15 percig sütöd. Utána jöhet a lényeg ? paradicsomszósz, sajt, csirkesonk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű