menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászos szendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér

Elkészítés:


1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.

2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.

3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.

4. Hideg szendvicsnek is kiváló.

Kolbászos szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kolbászkrém
Kolbászkrém

1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húspástétom leveshúsból
Húspástétom leveshúsból

A tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)
Paradicsomos padlizsános mártogatós (Sóbors)

A padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mennyei Tonhal szendvicskrém
Mennyei Tonhal szendvicskrém

--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk