20 dkg füstölt kolbász, 10 dkg natúr krémsajt, 10 dkg trappista sajt, diónyi gulyáskrém, kenyér
1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük.
2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét.
3. A masszával megkenem a kenyér szeleteket, sajttal megszórom, és sütőben a sajt olvadásáig sütöm.
4. Hideg szendvicsnek is kiváló.
1. A kolbászt lebőrözöm, ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű