8 db kisebb, kemény paradicsom, 10 dkg füstölt sajt, 1 csomó retek, 1 csomó újhagyma, 1 csokor petrezselyem, só
1. A paradicsomokat kettévágjuk, a belsejüket kiskanállal kiszedjük (ezt másra használjuk föl).
2. A füstölt sajtot a megtisztított retekkel együtt, gyufaszálnyi csíkokra vágjuk és összekeverjük a vékonyan fölkarikázott újhagymával, megsózzuk.
3. A sajtos-zöldséges keveréket a fél paradicsomokba halmozzuk, fölaprított petrezselyemmel meghintjük.
4. A megtöltött paradicsomkosárkákat salátalevéllel bélelt tálon kínáljuk, vagy pástétomok, fölszeletelt húsok mellé adjuk.
Gyors 4 perc alatt (ELRONTHATATLAN RECEPT! Házi majonéz készítése botmixerrel Ebben a videóban bemutatom a házi majonéz készítésének egy sokkal egyszerűbb módját. Ez a recept...
Elkészítési idő: 510 perc Nehézség: Könnyű1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A fél sárgákat kiveszem. 3. A vajat felolvasztom, beleteszem a zúzott fokhagymát és a sót. 4. Egy-egy mokkáskanálnyit t...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojástekercshez a hozzávalókat habverővel összekeverjük, és beleöntjük egy kivajazott, zsírpapírral kibélelt tepsibe. 10 perc alatt kisütjük 180 fokra előmelegített sütőben. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként készíts besamelt. A vaj felét olvaszd fel egy lábasban, szórd bele a lisztet, és fehéredésig kevergesd. Majd egy kicsit húzd félre, öntsd hozzá a hideg tejet, a tejs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű