1/2 kg tészta, 40 dkg paradicsom, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano, só, olivaolaj
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal.
2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
Az útifűmaghéjat kávédarálón lisztes állagúra daráltam,majd összekevertem a bambuszrost lisztel.Langyos vízbe belekevertem a sót majd a tojást,olajat,ecetet és habverővel jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos vízben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk (kb. 10 perc). A liszteket átszitáljuk (a szitán fennmaradó rostokat hozzáöntjük az átszitált lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverőgépbe tesszük az összes alapanyagot. Nem szükséges az élesztőt felfuttatni Jól összegyúrjuk Kelesztjük kb 1 órát ketté vesszük a tésztát Kézzel nyújtjuk, húzogatjuk Fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához: Az élesztőt belemorzsoljuk a vízbe, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük és várunk 15-20 percet, amíg felfut. Ha ez megvan, a lisztet belemérjük egy robotgép keverőtáljá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű