1 doboz hámozott paradicsomkonzerv/80 dkg lukullusz paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, oregáno, olívaolaj, bors, só
1. Turmixgéppel összeturmixolunk 1 doboz hámozott paradicsomkonzervet, 2 teáskanál szárított oregánót, 2 evőkanál olívaolajat, 2 nagyobb átnyomott fokhagymagerezdet és egy csipet frissen őrölt borsot.
2. Ha szükséges, sóval ízesítjük.
3. Hűtőszekrényben 1-2 napig tárolható.
Elég nagy adag, de le is lehet fagyasztani a maradékot.
---tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. ---Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz élesztőt feloldottam a vízben, a liszttel elkevertem a sót, az egész ment a dagasztógépbe. Ha kézzel dagasztom, akkor mindig épphogy összeállítom a tésztát, nem baj ha ragad, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzerda 14:30 Lisztet , vizet, kovászt összekevertem egyneművé, elég nehéz volt , mert a novula elég erős liszt. Félóra múlva kétszerre kidagasztottam a sóval, 5,5 órát bulkolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2-3 órát hűtőben keleszteni vagy akár egy éjszakát is lehet.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű