10 db tojás, 10 db kisebb paradicsom, majonéz, metélőhagyma
1. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, és az aljukból egy keveset levágunk..
2. A paradicsomot megmossuk, a tetejét levágjuk, és a belsejét egy kanál segítségével 3/4-ig kikaparjuk.
3. A metélőhagymát 3-4 cm hosszúra vágjuk, és egy tálon szétszórjuk, mintha fűszálak lennének.
4. A tojásokat a szórt metélőhagymára állítjuk.
5. A tetejére ültetjük a paradicsomokat, és majonézzel apró pöttyöket rakunk rá.
1. A juhtúrót áttörjük, a krémsajttal meg a vajjal simára keverjük. 2. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymagerezdeket, a fölaprított petrezselymet, sóval, őrölt borssal ízesítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A vajból, lisztből és tejből besamelt készítünk. 2. Keverőtálba tesszük, ha kihűlt, hozzáadjuk a sajtkrémet, ízlés szerint a tormakrémet, ha kell utánasózzuk. Jól kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat keményre megfőzzük, 4 db-nak az alját vágjuk le, a többit hosszan kettészeljük. 2. Sárgájukat óvatosan kiemeljük és tálba rakjuk. 3. Hozzátesszük a májkrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A vegyes zöldséget feltesszük főni sós vízbe, de ne főzzük szét a zöldséget, forrástól 10-15 percig főzzük. 2. Teljesen ki kell hűlnie. 3. Tormakrém: a túrót, krémsajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz