10 dkg Trappista sajt, 10 dkg Karaván sajt, 1/2 pohár tejföl (kicsi), 2 ek majonéz, 1 gerezd fokhagyma
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni.
2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát.
3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
4. Pirítós kenyérre kenve, paradicsommal kínáljuk.
Vágd apróra a hagymát és a fokhagymát. Egy nagy lábasba tedd bele az összes hozzávalót a zsemlemorzsa kivételével, és keverd el őket. Alacsony lángon, fedő alatt főzd a cretons h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát a sütőben megsütöm, utána finoman megsózom, majd óvatosan lehúzom a héját. A padlizsánt nyílt lángon körbepitírom, majd sütőpapírral bélelt tepsiben puhára sütöm. Ezt kö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszekutty, pirítós, evés! :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A héjától megszabadított kolbászt kisebb darabokra vágjuk. 2. Késes aprító tartályába tesszük, majd a vajjal, a tejföllel és a sajtkrémmel összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű