40 dkg edami v. trappista sajt, 10 dkg vaj, 1 db camping sajt, 1 ek mustár, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 db keményre főtt tojás, petrezselyemzöld, 20 dkg sonka
1. A sajtot alufóliában forró vízben 20 percig főzzük, majd 30x30 cm-re kinyújtjuk.
2. Kibéleljük vékony sonkaszeletekkel, majd rákenjük a krémet.
3. A vajat összekeverjük a camping sajttal, mustárral és az apróra vágott lila hagymával.
4. Belekeverjük az apróra vágott tojásokat és petrezselyemzöldet is.
5. Aki szereti egy kis csípős piros aranyat is adhat hozzá.
6. Végül a sajtot feltekerjük, hűtőbe tesszük.
7. Amikor megszilárdult, lehet szeletelni.
1. A vegyes zöldséget feltesszük főni sós vízbe, de ne főzzük szét a zöldséget, forrástól 10-15 percig főzzük. 2. Teljesen ki kell hűlnie. 3. Tormakrém: a túrót, krémsajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Edénybe vizet forralunk, majd ha felforrt, félrehúzzuk és beletesszük 20 percre a 40 dkg trappistát, fedővel letakarjuk (a víz lepje el!). 2. Közben elkészítjük a tölteléket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészitjük a franciasalátát,megfőzzük a tojásokat,a leirás alapján megcsináljuk a zselatint is. Az őzgerinc formát kibéleljük folpackkal,belesimitjuk a saláta felét.Hosszában ráh...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA töltelékhez a húst kisebb kockákra vágjuk, sóval, borssal, csilivel fűszerezzük, és negyedórát állni hagyjuk. A külső levelétől megfosztott póréhagymát vékonyan felkarikázzuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű