1 kg sárgarépa, 1 kg fehérrépa, 1 kg magozott paprika (piros-fehér), 20 dkg karfiol, 20 dkg vöröshagyma, 40 dkg zellergumó, 20 dkg paradicsom, 20 dkg karalábé, 2 nagyobb fej fokhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 50 dkg só
A zöldségeket alapos tisztítás, mosás után húsdarálón ledaráljuk, a zöld leveleket is. Összekeverjük a sóval, és azonnal az üvegekbe rakjuk. Celofánnal lekötjük, az éléskamrába a helyére tesszük. Akinek nincs jó hűvös éléskamrája, a két celofán közé tegyen nátrium-benzoátot.
A ketchupot, az almaecetet, a Worcestershire szószt és a vajat folyamatos kevergetés mellet melegítjük. Hozzáadjuk a barna cukrot, a sót és a csiliport, majs kb. 10-15 percig össze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A borsot és a koriandermagot egy kőmozsárban összetöröm, hozzáadom a többi alapanyagot is, és elkeverem. Ledarálhatjuk, egy tiszta kávédarálóban is a fűszer keveréket. 2. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzzel a fűszer keverékkel bekenem a darabokra vágott csirkemellet A csirkemelleket legalább 1 órát pácolom a joghurt vagy íróval elkevert tojás keverékében. Ezután lecsepegtetem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6 fej fokhagymából van .. megpucoltam , majd egy kisebb aprítóba raktam azzal alaposan összevágtam, de előtte lemértem, 22 dkg lett, ehhez 4 dkg sót raktam majd egy negyed kávéskan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű