menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa kesudióval


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg afrikai harcsafilé
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál dijoni mustár
vaj, só, bors

Elkészítés:


Összekeverjük a mustárt a tejföllel.A kesudiót ledaráljuk, vagy összetörjük. A halat megmossuk, 4 darabra vágjuk. Besózzuk, borsozzuk és a mustáros masszába belemártjuk. Fontos, hogy mindenhol rátapadjon a massza a halra. Végül megforgatjuk a kesudióban,
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat és a halszeleteket belefektetjük.
Kb. 8-10 percig kell sütni.

Trükkök, tippek, praktikák:


A halat nem kell nagyon besózni, mert a dijoni mustár is sós.
Rizzsel tálaljuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
Halászlé- Csabi féle
Halászlé- Csabi féle

Az összes hozzávalót a felsorolás sorrendjében a bográcsba tesszük. Felöntjük 6-8 liter vízzel, és forralni kezdjük. Kb. 40 percen belül felforr. Bele tesszük a halat, lehet, ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Rácponty
Rácponty

A burgonyát meghámozzuk és félkészre főzzük. Ha elkészült felkarikázzuk a paprikával, a paradicsommal és a vöröshagymával együtt. Egy kiolajozott tepsibe rétegezzük először a burgo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Halászlé Mama receptje alapján
Halászlé Mama receptje alapján

A halat lesózzuk, és minimum 1,5 órán át állni hagyjuk. A hagymakockákat, az uszonyokat, a farkat és a fejet egy kisebb edényben feltesszük főni annyi vízzel, amennyi ellepi. Forrá...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Halászlé
Halászlé

A fejét, farkát, uszonyát levágom és a 3 liter vízbe teszem főni, alaplének. A fejéből kivágom előtte a kopoltyút és a bütyköt (középen van, fehér). Beleteszem a dinsztelt hagy...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk