80 dkg afrikai harcsafilé
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál dijoni mustár
vaj, só, bors
Összekeverjük a mustárt a tejföllel.A kesudiót ledaráljuk, vagy összetörjük. A halat megmossuk, 4 darabra vágjuk. Besózzuk, borsozzuk és a mustáros masszába belemártjuk. Fontos, hogy mindenhol rátapadjon a massza a halra. Végül megforgatjuk a kesudióban,
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló tálat és a halszeleteket belefektetjük.
Kb. 8-10 percig kell sütni.
A halat nem kell nagyon besózni, mert a dijoni mustár is sós.
Rizzsel tálaljuk
Az összes hozzávalót a felsorolás sorrendjében a bográcsba tesszük. Felöntjük 6-8 liter vízzel, és forralni kezdjük. Kb. 40 percen belül felforr. Bele tesszük a halat, lehet, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és félkészre főzzük. Ha elkészült felkarikázzuk a paprikával, a paradicsommal és a vöröshagymával együtt. Egy kiolajozott tepsibe rétegezzük először a burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat lesózzuk, és minimum 1,5 órán át állni hagyjuk. A hagymakockákat, az uszonyokat, a farkat és a fejet egy kisebb edényben feltesszük főni annyi vízzel, amennyi ellepi. Forrá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA fejét, farkát, uszonyát levágom és a 3 liter vízbe teszem főni, alaplének. A fejéből kivágom előtte a kopoltyút és a bütyköt (középen van, fehér). Beleteszem a dinsztelt hagy...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes