menu

Családireceptkönyv.hu

Bársonyos szósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt

Elkészítés:


A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.

Bársonyos szósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Meggymártás
Meggymártás

A meggyet annyi vízben,amennyi ellepi,az édesítővel és sóval főzzük 5 percig. Majd egy kevés meggylével ekeverem az étk. keményítőt (vagy lisztet, vagy van.pudingport) és összeforr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Barbecue - a Tagyon Birtokról
Barbecue - a Tagyon Birtokról

Vágd úgy 2×2 mm-es kockára a szalonnát. Pirítsd ki, majd tedd rá a cukrot, engedd karamellizálódni. Erre tedd a finomra vágott lila hagymát, és párold 5 percig. Jöhet a finomra pré...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Susan
Fügemustár
Fügemustár

Az összevágott fügéhez mézet, mustárt, sót és chili paprikát adunk, összefőzzük, almaecettel igazítunk rajta. Akik szeretik a chaney-féléket, azoknak ízleni fog

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás kence - OK
Fokhagymás kence - OK

1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. Egy rövid időr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk