2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítő
ízlés szerint só
500 g sertéscomb
8 dkg vaj
6 dkg liszt
A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével.
Simára keverjük és felforraljuk.
#okostipp Az alapléhez 8 dl vízben feloldunk 2 csapott evőkanál MAGGI Húsvarázs ételízesítőt.
A meggyet annyi vízben,amennyi ellepi,az édesítővel és sóval főzzük 5 percig. Majd egy kevés meggylével ekeverem az étk. keményítőt (vagy lisztet, vagy van.pudingport) és összeforr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd úgy 2×2 mm-es kockára a szalonnát. Pirítsd ki, majd tedd rá a cukrot, engedd karamellizálódni. Erre tedd a finomra vágott lila hagymát, és párold 5 percig. Jöhet a finomra pré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összevágott fügéhez mézet, mustárt, sót és chili paprikát adunk, összefőzzük, almaecettel igazítunk rajta. Akik szeretik a chaney-féléket, azoknak ízleni fog
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krémsajtot és a zúzott fokhagymát mixerbe tesszük, és simára dolgozzuk. 2. Fűszerezzük, és belekeverjük a friss vagy szárított, aprított metélőhagymát. 3. Egy rövid időr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű