menu

Családireceptkönyv.hu

mignon máz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg porcukor
0.2 dl víz
0.5 dl folyékony glükóz
mandula kivonat

Elkészítés:


Vízgőz fölött összemelegítjük a hozzávalókat,ha kell színezzük,8 percet hagyjuk hűlni. Készen van

mignon máz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Beatrix
Ketogén csokikrém
Ketogén csokikrém

A habtejszínt verjük kemény habbá, majd adjuk hozzá a kakaóport és az eritritet, és keverjük homogén masszává. Kanalazzuk poharakba, és fogyasztás előtt legalább 2 órát hagyjuk a h...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Niederkirchner nagymama gesztenyés tekercse
Niederkirchner nagymama gesztenyés tekercse

A kekszet ledaráljuk, összedolgozzuk a margarinnal, cukorral, rummal, kókuszreszelékkel és a kakaóval majd félretesszük. Elkészítjük a krémet, a gesztenyemasszát átpaszírozzuk, és...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Beáta
Mandulatorta
Mandulatorta

Először a krémet főztem meg. Egy tapadásmentes lábosba öntöttem a tejszínt, a vizet és belekapartam a vanília magjait. A krémport, tojássárgát kevés vizes tejszínnel csomómentesr...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Krisztina
Baklava
Baklava

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a margarinnal, hozzáadjuk a diót, a grízt majd a fehérje habot is. Minden réteslapot megkenünk olajjal,majd a krémmel. Így rétegezzük a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk