50 dkg porcukor
0.2 dl víz
0.5 dl folyékony glükóz
mandula kivonat
Vízgőz fölött összemelegítjük a hozzávalókat,ha kell színezzük,8 percet hagyjuk hűlni. Készen van
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd adjuk hozzá a kakaóport és az eritritet, és keverjük homogén masszává. Kanalazzuk poharakba, és fogyasztás előtt legalább 2 órát hagyjuk a h...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk, összedolgozzuk a margarinnal, cukorral, rummal, kókuszreszelékkel és a kakaóval majd félretesszük. Elkészítjük a krémet, a gesztenyemasszát átpaszírozzuk, és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElőször a krémet főztem meg. Egy tapadásmentes lábosba öntöttem a tejszínt, a vizet és belekapartam a vanília magjait. A krémport, tojássárgát kevés vizes tejszínnel csomómentesr...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a margarinnal, hozzáadjuk a diót, a grízt majd a fehérje habot is. Minden réteslapot megkenünk olajjal,majd a krémmel. Így rétegezzük a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű