menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Bécsi túrós palacsinta
Bécsi túrós palacsinta

Megsütöm a palcsintákat A töltelékhez vajat a cukorral habosra keverem, majd a tojások sárgáját hozzáadom és tovább habosítom. A mazsolát forró vízzel leöblítem, lecsurgatom, ma...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsike
 mikrós lekváros gofri
mikrós lekváros gofri

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar LC Almás pite
LC Almás pite

A tésztához a kimért hozzávalókat öntsd egymásba, kezd először a szilárd adalékokkal. Add hozzá a vizet is, robotgép segítségével gyúrd össze a tésztát. Közepesen lágy állagú tész...

Elkészítési idő: 2 óra+ hűtés
Nehézség: Közepes
share
Avatar Gesztenyegolyó
Gesztenyegolyó

Elkészítés: (Nekem ebből az adagból 42 db lett) 1. A darált kekszet a tej kivételével a hozzávalókkal jól összekeverjük, majd lassan adagolva a tejet is hozzá tesszük és jól össze...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk