– édeskáposzta, egy kis zsíron megpirítani (mint a káposztás tésztához) , hagyni kihűlni.
– 1 tojás,
– rizsliszt,
– só, bors és fokhagyma ( reszelve )
Az alapanyagokat jól összedolgozzuk, kevés forró zsírban ( vagy ghiben) kisütjük!.
A tetejére fokhagymás, zöld fűszeres TOTU tejfölt tehetünk!
Természetesen,bármilyen zöldséggel elkészíthetitő,pl. cukkinivel,karfiollal,brokkolival,céklával,sárgarépával,zellerrel.. és ezek ötvözésével is!
Fehérjét felverni. Sárgáját a liszttel, tejjel, almával, fahéjjal összekeverjük. Habot is hozzákeverjük óvatosan. Picit állni hagyjuk Olívaolajjal kisütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megpucoljuk, és felszeleteljük. A hagymát megdinszteljük az olajon, ráöntjük a gombát, és annyi vizet adunk hozzá, hogy épp ellepje. Tetszés szerint ízesitjük, és készre...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA bulgurt átmossuk és a tejjel, vízzel, édesítővel, aromával, reszelt citrom héjjal feltesszük főni. KB 10 perc után elzárom, és fedő alatt hagyom, hogy az összes tejet felszívja....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kelkáposztát nagy darabokra összevagdossuk. Egy nagy serpenyőben felmelegítjük az olajat. Gyorsan átforgatjuk rajta az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadjuk a káposztát és az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű