A babot kulon megfozom!...-2 sarga hagymat megdinsztelem vagy megparolom,teszek bele csipetnyi szaraz csombortot,oreganot,egy zold paprikat,egy kissebb murkot megreszelve a kicsi reszelon es pirospaprikat,beleteszem a darabokra vagott fustolt hust es feltoltom vizzel hogy jol fojen meg,miutan megfott,teszek bele i baber levelet es 1-2 kockat (leveskockat) es kanalankent kezdem beletenni a megfott paszulyt,amenyit akarod te,a vegen toltok fel deci paradicsom szoszt es meg fozom 5 percig,a tetejere raszorsz zold kaprot!...ennyi az egesz!
Ildikótól recept.
A vöröshagymát zsíron dinszteljük meg adjuk hozzá a zöldborsót dinszteljük együtt kicsit majd hozzá adom az apróra vágott petrezselymet lestyánt, zellert, ízesítjük felöntjük vízze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA lisztből és olajból rántást keverünk. A fokhagymát megpucoljuk, majd fokhagymanyomóval áttörjük, és a rántásba tesszük. Jól összekavarjuk, majd felöntjük 3 dl tejjel. Jól kikav...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és puhulásig főzzük. Előkészítjük a kelkáposztát: a külső leveleit eltávolítjuk, a torzsáját kivágjuk, a levelekre szedjük, kivágj...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA babot fazékba tesszük, felöntjük az alaplével, és lefedve kb. 20 percig főzzük. Közben az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, és enyhén megpirítjuk, hogy elveszítse a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű