2-3 adag:
1 pohár száraz barnarizs (megfőzve)
2 gerezd fokhagyma v. 1 tk granulátum
1 csomag bébi spenót
2 pohár főtt csicseriborsó (kb. 2/3 pohár száraz) v. 1 konzerv (lehet fehérbab is)
Sok-sok koktél paradicsom
3 ek balzsamecet v. vörösborecet
Mindent melegíts össze egy lábasban és készen is vagy!
(Ha van a fagyasztóban eltéve előre megfőzött barnarizsed illetve konzerv vagy szintén előre megfőzött csicseriborsód, akkor az egész 3 perc! :))
A megtisztított burgonyákat kettévágjuk. Egy közepes méretű tűzálló tál alját kikenjük margarinnal, majd a burgonyákat vágott felükkel lefelé a tálba állítjuk. A tetejét megszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olajon megdinszteljük és hozzáadjuk a darált húst. 6-7 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a parad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockára vágjuk. A kolozsvári szalonnát apró csíkokra vágjuk, és 2 ek zsíron megpirítjuk, majd megdinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a húst, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű