menu

Családireceptkönyv.hu

Lengyel melegszendvics


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 adag
20 dkg bagett (félbevágva)
3 tk vaj
4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve)
5 dkg sonka (felcsíkozva)
5 dkg füstölt sajt (lereszelve)

Elkészítés:


A bagetteket vágott felükön megvajazzuk.
Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is.
Majd ha a gomba kicsit megsült, megszórjuk a sajttal is, és ráolvasztjuk.
Ketchuppal és majonézzel vidáman elfogyasztjuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés

Lengyel melegszendvics

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Edit
KENYÉRRE KENHETŐ BABKRÉM
KENYÉRRE KENHETŐ BABKRÉM

Konyhai robotgépbe tegyük bele a lemosott, leszűr babot, a fokhagymát, a citromlevet, az olívaolajat és a fűszereket, esetleg pici növényi tejet. Addig turmixoljuk amíg a keverék s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Krumplis prósza
Krumplis prósza

A krumplit nyersen lereszelem, gyorsan hozzáadom a többi alapanyagot, elkeverem és teflon serpenyőben egy pici olajon megsütöm mindkét oldalát. a serpenyőbe kb fél merőkanálnyi ada...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dada
Nigériai rántotta
Nigériai rántotta

1.A hagymát és a kockázott habanerót pár percig pirítom. 2.Hozzáadom a paradicsomot, amit addig pirítok, míg el nem kezd összeesni. 3.Felverem a tojásokat a fokhagyma granulátum...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Tonhalkrém
Tonhalkrém

A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk