2 adag
20 dkg bagett (félbevágva)
3 tk vaj
4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve)
5 dkg sonka (felcsíkozva)
5 dkg füstölt sajt (lereszelve)
A bagetteket vágott felükön megvajazzuk.
Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is.
Majd ha a gomba kicsit megsült, megszórjuk a sajttal is, és ráolvasztjuk.
Ketchuppal és majonézzel vidáman elfogyasztjuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
Konyhai robotgépbe tegyük bele a lemosott, leszűr babot, a fokhagymát, a citromlevet, az olívaolajat és a fűszereket, esetleg pici növényi tejet. Addig turmixoljuk amíg a keverék s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit nyersen lereszelem, gyorsan hozzáadom a többi alapanyagot, elkeverem és teflon serpenyőben egy pici olajon megsütöm mindkét oldalát. a serpenyőbe kb fél merőkanálnyi ada...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.A hagymát és a kockázott habanerót pár percig pirítom. 2.Hozzáadom a paradicsomot, amit addig pirítok, míg el nem kezd összeesni. 3.Felverem a tojásokat a fokhagyma granulátum...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű