hozzávalók / 4 adag
8 db tv paprika
60 dkg darált pulykacomb
1 bögre rizs
2 cs petrezselyem
1 cs zellerlevél
2 nagy paradicsom
2 dl paradicsompüré
2 ek cukor
só, bors,
fűszerpaprika
A paprikákat megmossuk, majd a csumájukat benyomjuk, megtekerjük, és kihúzzuk. A magokat kiszórjuk belőlük.
Mindezeket egy nagy lábasba helyezzük, két paradicsomot melléjük szeletelünk, a második csokor petrezselymet és a maradék zellerlevelet egyben rájuk helyezzük (ezeket később kivehetjük, vagy a lével együtt összeturmixolhatjuk).
Vízzel felöntjük az egészet, sózzuk, borsozzuk, és kb. 40 perc alatt puhára főzzük a töltelékeket..
az orja csontokat fel teszem főni,mikor teljesen fel habzott le öntőm róla a levet,és hideg vízben jól át mosom.tiszta fazékban újra fel teszem a zöldségekkel együtt.ha lenne rajta...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz olajon megdinszteljük az apróra vágott zöldhagymát, paprikát, hozzátesszük a gombát, a fölszeletelt zöldségeket ( borsót a végén tesszük bele), majd a felkockázott csirkemellet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a zöldségeket lereszeljük, majd margarinban megpároljuk. Felengedjük hét deci vízzel, fűszerezzük és kis lángon puhára főzzük. Ha megfőtt, turmixgéppel vagy bot mix...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót a gépbe helyezzük, a leves programot bekapcsoljuk, kb 20 perc alatt elkészül a leves! Pirított paleos kenyér croutonnal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű