kígyóuborka 2 darab
natúr joghurt 50 milliliter
Hellmann's Fokhagymás szósz 100 milliliter
kapor 0.5 csokor
Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet.
2. lépés
2. lépés képe
Majd keverjük hozzá a joghurtot és a fokhagymás szószt.
3. lépés
3. lépés képe
Legvégül adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Tálaljuk hidegen.
Struktúra Egy szósz felépítéséhez minden esetben a következő három dologra van szükség: Folyadék Sűrítő anyag Ízesítő-szerek, fűszerek Folyadékok Az öt alapmártás öt különf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontot bárddal kis darabokra vágom. A megtisztított zöldségeket vékony karikákra szeletelem. A csontot az olajon megpirítom, majd a zöldségeket meg a cukrot hozzáadom és továb...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom a karikára vágott virslit és megsütöm. . Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a megs...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA vajat felforrósítom, belekeverem a lisztet és nagyon lassú tűzön pirítom. Amikor habzik, hozzáadom a felforrósított tejet és gyorsan elkeverem. 2 percig forralom. Amikor elkész...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű