4 tojás
20 dkg. cukor
8 evők. viz
20 dkg. liszt
1 csomag sütőpor
Vanilia krém :
2 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg. vaj
20 dkg. porcukor
6 dl. tej
háztartási keksz a kirakáshoz
4 dl. Hulala
Eloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol
A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk
A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral elkevert lisztet,es mersekelt tuzon megsutjuk
Elkeszitjuk a kremet
Keves tejben csomomentesre kavarjuk a pudingport, a tobbi tejhez adjuk, es allando kavaras mellett surure fozzuk
Hagyjuk kihulni, utana hozzaadjuk a cukorral kihabositott vajhoz
Egy tepsit kirakunk keves tejben martott kekkszel es rasimitjuk a kremet
A kremre teszunk ujabb reteg tejben aztatott kekszet
Erre rasimitjuk a felvert Hulala-t
Erre jon egy ujabb reteg keksz
Az osszerakas utan hutobe tesszuk nehany orara...
A kekszet nem kell sokaig a tejben martani mert elazik... Tetejere lehet csokimazat tenni...
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és három felé vesszük. A krém hozzávalóiból pudingot főzünk, ha kihűlt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket. A kekszes alapokat kinyújtjuk, megken...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA darált kekszet, a diót és a baracklekvárt összegyúrjuk, majd egyforma golyókat formázunk belőlük. Nagyjából 25 grammosokat. A golyókat lefedve betesszük a hűtőbe, hogy lehűljene...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA konzerv levét töltsd át egy kisebb tálba, majd mártsd ebbe a lébe bele a babapiskótákat, és helyezd bele egy 22 cm átmerőjű, kör alakú kapcsos tortaformába. Ezután egy tálba verd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű