1kg narancs
1/2 kg alma
1 citrom,
méz ízlés szerint
Két narancsot féreteszünk,a többit meghámozzuk,lehetőség szerint minél kevesebb fehér rész maradjon rajta.A husát először ketté.majd vékony szeletekre vágjuk.A fél kiló almát megtisztítjuk,majd vékony szeletekre vágva a citrom levével meglocsoljuk.Mély tál aljára egy sor narancsot fektetünk,erre almaszeleteket.Kevés mézzel meglocsoljuk,majd ujra rétegezzük,amig a hozzávaló tart.Ráfacsarjuk a megmaradt két narancs levét,Ízesíthejük csipetnyi reszelt narancshéjjal is.Folpackkal lezárjuk és fél napig a hűtőben érleljük.
A kukorica levét leöntjük. A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
Elkészítési idő: 5perc Nehézség: KönnyűDas Hackfleisch mit Salz, Pfeffer, Tomatenmark, Ketchup, Oregano und einer halben klein gehackten Zwiebel vermengen. Die Hackfleischmasse dann in einer großen Pfanne mit etwas Oliv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent alaposan összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozom kis kockákra felvágom és sós vízben megfőzöm. A tojást megmosom és megfőzöm keményre. Amíg fől a burgonya és a tojás addig elkészítem az öntetet. Egy ki...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű