- 500 g zabpehely
- 200 g magok (kesudió..)
- 100 g méz
- 50 g aszaltgyümölcs
- 50 g kókuszzsír
- 2 ek. fahéj
- 1 csipet só
- pár csepp vaníliaaroma
Előszőr a száraz összetevőket összekeverjük. Majd hozzáadjuk a nedves összetevőket, jól összekeverjük hogy mindenhol érje. Szétterítjük egy tepsiben, majd sütőben légkeveréses funkcióval 170 °C-on 15-20 percig sütjük.
A virslit hosszában bevagdossuk, majd beleszurkáljuk a sajt darabokat. A kifliket félbevágjuk hosszában, majd megtöltjük mustárral és ketchuppal, megszórjuk apróra vágott hagymáv...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. Kenjük ki margarinnal az Európa tál tetejét (nem kell előtte beáztatni). 2. Az olíva olajat tegyük egy szélesebb, mély serpenyőbe, forrósítsuk fel, majd dobjuk rá a hagym...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A zsírt nagyon finomra darált (turmixolt) húsos, édes pirospaprikával ízesítjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy nagy tálban összekeverjük a zabpelyhet, a fahéjjal, sütőporral. A tejhez hozzáadjuk a mézet, a tojást. Egy nagy hőálló tálat kikenünk olívaolajjal vagy olvasztott vajjal. Beles...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű