-200g buzadara
-750g liszt
-14g élesztő
-6dl szobahőmérsékletű víz
Feltétnek:
-sajt/növényi
-paradicsomszósz ízlés szerint
-sonka,szalámi
-hagyma
-olivabogyó
-bazsalikom
Keverő télba teszem az alapanyagokat.Összekeverem vagy géppel vagy kézzel.A tésztát 6 felé osztom kézzel vagy nyújtófával kinyújtom.Egy serpenyőt fölteszek melegedni beleteszem a serpenyőbe a pizza tésztáját.A serpenyőben ráteszem a feltétet.7-8 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat!
Szerda 14:30 Lisztet , vizet, kovászt összekevertem egyneművé, elég nehéz volt , mert a novula elég erős liszt. Félóra múlva kétszerre kidagasztottam a sóval, 5,5 órát bulkolt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagaiból, egy rugalmas tészta lesz, amit nem kell keleszteni!!! A töltelék: 3 tojássárgáját simára keverünk - 1 db ráma margarinnal és 2 tubus pizzakrémmel. A tészt...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedagasztjuk annyi tejjel, hogy lágy tésztát kapjunk. Pihentetjük, ha megkelt kiolajozott tepsibe tesszük. Sajtkrémmel (tejföl+reszelt sajt) megkenjük. Tetejét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű