3 evőkanál cukor,
fél dl víz,
1 evőkanál liszt,
2-3 kanál tej,
3 tojássárgája,
3 evőkanál cukrot sötétbarnára pirítunk, és fél dl vízzel feleresztve felfőzzük. (A pirított cukor a víz hozzáadásakor megkeményedik, de pár perc múlva felolvad.) Egy csapott evőkanál lisztet 2-3 kanál tejjel, 3 tojássárgájával simára keverünk; hozzáadjuk a langyosra hűlt karamelles vizet, és annyi tejet, hogy az egész massza 4 dl legyen. Ízlés szerint cukrozzuk, és gyenge tűzön sűrűre főzzük. A tűzről levéve tovább keverjük a krémet, és ha már langyosra hűlt, 10 dkg vajjal simára keverjük.
Dm-es pudingport tettem bele, mint krem. Nem mondom h degeszre ette magát, de legalább kóstolhatta ;) (Kókuszzsírt, a kokuszviragcukrot hasznaltam)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük ki és főzzük meg a vaníliás pudingot. Keverjük ki és főzzük meg a puncspudingot. Ha a pudingokat megfőztük, hagyjuk őket kihűlni. Egy mély edénybe, felváltva rendezzük bel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTurmixgépben sűrű masszává turmixoltam a következőket (úgy, hogy a tejet apránként adagoltam utoljára a masszához): A piskótát 200 fokon 15 percig sütöttem. Nekem ebből 2 db 15 cm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű