menu

Családireceptkönyv.hu

Mascarponés csokoládés krém tortába


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



250 g mascarpone sajt
150 ml tejszín
4 ek vaníliás cukor
200 g étcsokoládé

Elkészítés:

A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.

A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze vízgőz felett. hagyjuk hűlni. ha langyosra hűlt habosítsuk fel robotgéppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kész is vagyunk:-)

Kinek a kedvence ez a recept?


Bozso Maria
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Sütés nélküli citromtorta
Sütés nélküli citromtorta

Az alaphoz először száraz serpenyőben vagy minigrillen pirítsd meg egy kicsit a kesudiót. Tedd aprítógépbe a datolyát és a kesudiót, majd aprítsd össze jó alaposan. Forralj össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült túrótorta
Sült túrótorta

http://aprosef.hu/sult_turotorta_II

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Répatorta by Anita László
Répatorta by Anita László

A tojásokat kikevertem picit az édesítővel, majd mindent belekevertem, a sorrend szinte mindegy. 170 fokos sütőben kb 40 perc kellett neki. Mikor kihűlt a tejére került a krém, am...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: család
Tortakrémek - gesztenye
Tortakrémek - gesztenye

Kész mélyhűtött gesztenyemasszából (25dkg) készül, mivel az már cukrozott, ízesített, vajjal (10 dkg) és vagy tejszínhabbal (200 ml) lazítom, habosítom. Ha nem elég édes tehetünk h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk