tetszés szerinti mennyiségben natúr tonhal - lehet mirelit
kevés olívaolaj
citrom
friss zöldségek, minden mennyiségben - kerüld a hüvelyes zöldségeket és a gombát
friss citrom leve
olívaolaj
Alaposan hevítsd fel az olajat, majd hirtelen süsd át a tonhal mindkét felét. Egy-két percnél tovább semmiképp se süsd egy-egy oldalát. Ha kész, még tálalás előtt csorgass rá friss citromlevet. Pirítsd meg a tonhalat az olajon, és szórj rá borsot. Csepegtess rá citromlevet, és szórj rá egy keveset a friss fűszerekből tálalás előtt.
Kockázd fel a friss zöldségeket - legjobb a paprika, a paradicsom, az uborka, a sárgarépa, a káposzta, a zeller -, és öntsd nyakon olívaolaj és friss citrom levének keverékével.
1. Egy serpenyőben olívaolajat melegítek, az összevágott hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a fokhagymát is. 2. Beledobom a tengergyümölcseit és a szardellákat, pár pillanat...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A halat, miután kiolvadt, megmossuk, majd leitatjuk róla a vizet. 2. Ízvarázzsal, szárított kaporral, borssal ízesítjük a halat. 3. A brokkolit feldaraboljuk, majd forró s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halat előlészítjük, felszeljük, sózzuk, félretesszük. A hideg vízbe beletesszük a cukrot és az ecetet, elkeverjük, kóstoljuk, és beállítjuk az ízét. Azzal számoljunk hogy a hal g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tisztított halakat, kívül, belül, jól megtisztítjuk. Sűrűn bevagdossuk, sózzuk. Kevés fokhagymaport szórhatunk a hasüregébe. Ha van időnk, hagyjuk állni 1-2 órát. Forgassuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű