2-3 ek olívaolaj
fél (lila)hagyma vagy 2 szál újhagyma
1 közepes cékla
2 közepes sárgarépa
100 g árpagyöngy-dara
1 savanykás alma
mikrozöld
fekete szezámmag
Az olívaolajon wokban megpárolom az apróra/közepesre kockázott/csíkozott zöldségeket. Közben megfőzöm az árpát. Összeforgatom a zöldségekkel. Az alma a végén, főzés nélkül kerül bele. Tálaláskor mikrozöldekkel és ha van akkor fekete szezámaggal szórom meg.
Minden hozzávalót tegyünk ki előre, hogy szobahőmérsékletűek legyenek. A tejet meglangyosítjuk, kb. 1 dl tejben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk. A l...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat dobjuk forrásban lévő vízbe, főzzük 8-15 percig, utána hűtsük ki és pucoljuk meg. Az újhagymát vágjuk finomra, majd adjuk hozzá a majonézt, almaecetet, mustárt és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni, kevés kókuszolajon kisütni. Tejföllel, sonkaszalámival, csirkemellel (mi van otthon :) ) , sajttal megtölteni, majd feltekerni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott epret és a megtisztított rebarbarát aprítógépen vagy turmixban pürésítjük. Egy keverő tálban a kókusztejet a chia maggal jól elkeverjük, érdemes kézi habverővel. Ho...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű