50 g aprószemű zabpehely
1 teáskanál chiamag
1 teáskanál lenmag
1 teáskanál utifűmaghéj
1 teáskanál eritrit
natúr joghurt
tej
Az alapanyagokat a tej és a joghurt kivételével egy tálban elkeverjük, majd először a joghurtot, végül a tejet hozzáadjuk.
Éjszakára hűtőbe tesszük, reggelire gyümölccsel tálaljuk.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a sót és a sütőport. A fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a krémsajtos sárgáját és óvatosan összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA felvert tojásokat a szobahőmérsékletű tejjel, a liszttel és a pazmezán felével simára keverjük. Kicsit megsózzuk. Palacsintatészta sűrűségű legyen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a többi száraz alapanyagot és a tojásokat, majd az olajat. A tejet meglangyosítjuk, hozzáöntjük és csomómentesre keverjük, majd a vizet is ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt pici tejbe felfutom, a hozzávalókbol lágy tésztát dagasztok, duplájára kelesztem, kinyújtom, fagyos vajat reszelek rá. Feltekerem, 15 percenként még kétszer megismétl...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes