menu

Családireceptkönyv.hu

Krémes zabkása


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 g aprószemű zabpehely
1 teáskanál chiamag
1 teáskanál lenmag
1 teáskanál utifűmaghéj
1 teáskanál eritrit
natúr joghurt
tej

Elkészítés:


Az alapanyagokat a tej és a joghurt kivételével egy tálban elkeverjük, majd először a joghurtot, végül a tejet hozzáadjuk.
Éjszakára hűtőbe tesszük, reggelire gyümölccsel tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Boglárka
Felhő kenyér
Felhő kenyér

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a sót és a sütőport. A fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a krémsajtos sárgáját és óvatosan összekever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zsolt
Serpenyős lepény
Serpenyős lepény

A felvert tojásokat a szobahőmérsékletű tejjel, a liszttel és a pazmezán felével simára keverjük. Kicsit megsózzuk. Palacsintatészta sűrűségű legyen.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bögrés palacsinta
Bögrés palacsinta

A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a többi száraz alapanyagot és a tojásokat, majd az olajat. A tejet meglangyosítjuk, hozzáöntjük és csomómentesre keverjük, majd a vizet is ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Pacsni (vajas reggeli péksüti)
Pacsni (vajas reggeli péksüti)

Az élesztőt pici tejbe felfutom, a hozzávalókbol lágy tésztát dagasztok, duplájára kelesztem, kinyújtom, fagyos vajat reszelek rá. Feltekerem, 15 percenként még kétszer megismétl...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk