menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás sajtkrém


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 doboz Medvesajt,
- 15 dkg mascarpone,
- 1 tubus majonéz,
- 1 fej fokhagyma, igen, egy fej
- só,
- bors,

Elkészítés:


A Medvesajtot villával összetörjük, a fokhagymát apróra összevágjuk, és az összes hozzávalót alaposan összekeverjük. Akkor a legjobb, ha áll egy éjszakát. Pirítóssal a legfinomabb, de friss pékáruval is nagyon jó.

Fokhagymás sajtkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Uborka túrókrémmel
Uborka túrókrémmel

1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk. 2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük. 3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bianka
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Boursin
Boursin

A hozzávalókat összeolvasztjuk, tálalásig néhány órán át a hűtőszekrényben érleljük, majd megszórjuk frissen vágott metélőhagymával.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sonkakrém (maradék sonkából)
Sonkakrém (maradék sonkából)

A sonkát apró kockákra vágjuk, és az összes hozzávalót jól kikeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk