- 8 szelet sertés karaj
- só
- mustár
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, ízlés szerinti mustárral bekenjük. Legalább 1 órát állni hagyjuk, de legjobb, ha egy éjszakát áll így a hús. Majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban sütjük.
a csülköt félig megfőzzük fel lehet használni a fuszulykalevesben megfőtt csülköt/ egy részét is erre a célra lefejtjük nagyobb darabokban a csontról olajban kevés vízzel puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt tisztítsuk meg a hártyáktól és főzzük kb 15 percet Knorr-kockás vízben. A még forró karajt áztassuk be a szójaszósz felébe és a borba. Süssük át a hús olajon úgy,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes1. Néhány szelet húst kiklopfolunk, és besózunk. 2. Hagymát pirítunk, belerakjuk a rizst, fűszerezzük, petrezselymet adunk hozzá, és megpároljuk. 3. Utána a hússzeletekre k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű