1/3 rész vadhús
1/3 rész lapocka
1/3 rész zsírszalonna
2,1 dkg só kg-onként
2dkg paprika kg-onként
fokhagyma
1cs őrölt kömény 10 kg-onként
1cs bors 10 kg-onként
A babot előző éjszaka beáztatjuk. A húst 2,5 cm-es darabokra kockázzuk. Olajon megdinszteljük a felaprított hagymát. Beletesszük a húst, lepirítjuk, majd hozzáadjuk az őrölt paprik...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA húst nagyobb szeletekre vágjuk, beleforgatjuk a lisztbe. Kevés olajat felmelegítünk és a húsok mindkét oldalát 2 percig pirítjuk benne, majd egy tepsibe tesszük. A hagymát ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kis lyukú tárcsán át ledaráljuk. A zsemlét hideg vízbe vagy tejbe áztatjuk, kifacsarjuk, a húshoz adjuk a tojással együtt. Megsózzuk, megborsozzuk, a gyömbérrel meg a fin...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesA liszt felébe forgassuk bele a nyúlhús darabokat, hogy mindenhol fedje. Forrósítsd fel az olajat és a vajat egy nagy serpenyőben, pirítsd meg a húst az olajban minden o...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes