Szóval én egy -egy kilót darálok össze a következőkből: sárgarépa, fehérrépa, paradicsom, paprika, hagyma, kelkáposzta,zeller,; és fél kiló fokhagymát, és ugyanennyi sót ,valamint egy nagy csokor lestyánt, szintén aprítva, darálva .Mindezeket összekeverem nagyon alaposan, és üvegekbe töltve automatázom, 95 fokon negyven percig. Mindenre használom.Így nem túl sós, mert fél kiló só közel nyolc kiló zöldséghez az elfogadható, tehát közvetlenül húsra kenhetem, s így kisüthetem,, levesekbe, szószokhoz, rizshez, gyakorlatilag mindenhez használható.Ha szeretnétek, felteszem a fájlok közé, bár nem egy nagy szám, mert logikusak az összetevők, mégis azért írtam meg, mert már legalább hatszor csináltam, tehét kipróbált recept
A hozzávalókat megtisztítjuk és ledaráljuk. A konyhai robotgépemmel szoktam, mert azzal a leggyorsabb. Egy nagy tálba, vagy vödörbe rakjuk és ráöntjük a sót. Hagyjuk állni 1-2 órát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElmosott üvegekbe pakoljuk a cukkiniket, felöntjük az elkészített lével és minden üveget lapkával zárunk. 100/30-as programon automatázzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgadinnyét megmosom, meghámozom, belétől megtisztítom, és a húsát kockákra vágom. A cukorból kevés vízzel sűrű szirupot készítek. Beleteszem a gyümölcsöt és sűrűre főzöm. Az üv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű