_ 2 evőkanál barna cukor
- 1 evőkanál szója szósz
- 2 db közepes vöröshagyma apróra vágva
- 1 db Kápia paprika darabolva
- 2 db paradicsom darabolva
- 0,5 liter paradicsomlé
- 3 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 dl száraz bor
- 1 evőkanál mustár
- 2 evőkanál kechup
A barna cukrot karamellízálom egy kisebb edényben, majd hozzá adom a hagymát, és az összes hozzávalót, melyeket puhára főzök.
Az elkészült szószt szükség szerint turmixolom, és üveg edénybe rakom , felhasználásig a hűtőben tárolom.
A spárgát feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük. Jobb ha a fás végét még ezelőtt levágjuk, ez kb a spárga alsó harmada. Ezután megpirítjuk a kókuszolajon a kesudióval és snidlinggel....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vanília magjait kikaparjuk, a tejhez tesszük a rúddal együtt. Felforraljuk. Egy másik edényben kikeverjük a tojássárgát a liszttel és a cukorral. Tűzre tesszük, és folya...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűzöldséget tisztítsd, hagymát kozkázd, paradicsomot pucold meg.A bacont kockázd fel (vagy vegyél kockázott bacont :))A paradicsomokat pépesítsd. Mélyebb serpenyőbe tedd az olajat,...
Elkészítési idő: 3-3,5 Nehézség: KözepesElőször pirítsd meg szezámmagot szárazon (zsiradék hozzáadása nélkül) egy serpenyőben. Öntsd le a csicseriborsó konzerv levét egy külön tálba, majd pürésítsd a csicseriborsót botmi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű