menu

Családireceptkönyv.hu

Laska gomba tartósítása


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:


A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombás szelet - OK
Gombás szelet - OK

1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró zsírban kisütjük. 2. Mindig egy kis vizet adva hozzá, puhára pároljuk. 3. Amikor félig k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Krisztina
Kolbásszal töltött gombafejek
Kolbásszal töltött gombafejek

Serpenyőben megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és még 1 percig sütjük. Egy nagyobb tálban összekeverjük a kolbászt, a zsemlemorzsát, a sajtot, a tojásfehérjét é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gombás fasírt
Gombás fasírt

A vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olajon, majd félre tesszük. A kiflit karikára vágjuk és beáztatjuk tejbe. A gombákat meg tisztíjuk, kisebb darabokra felvágjuk, megszór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Brigi
Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal
Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal

ELKÉSZÍTÉS Elkészítés: A májat alaposan megmosom, ujjnyi vékony szeletekre vágom, és legalább 1 órára beáztatom 4 gerezd reszelt fokhagymával elkevert tejbe (vagy vízbe). A gom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk