- 1,5 kg laska gomba apróra vágva
- 2 evőkanál margarin
- 3 evőkanál étolaj
- 3 fej vöröshagyma aprítva
- 4-5 gerezd fokhagyma aprítva
- 2 teáskanál őrölt fekete bors
A gombát a margarinon és az olajon lepirítom, ameddig a nedvességtartalmának nagy részét elveszíti. Hozzá adom a hagymát , és a fokhagymát, meghintem a borssal.
Ha elkészült, hagyom kihűlni, és vákuum csomagolom, majd a fagyasztóba teszem . Ebből három adag lett.
1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és forró zsírban kisütjük. 2. Mindig egy kis vizet adva hozzá, puhára pároljuk. 3. Amikor félig k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSerpenyőben megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és még 1 percig sütjük. Egy nagyobb tálban összekeverjük a kolbászt, a zsemlemorzsát, a sajtot, a tojásfehérjét é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olajon, majd félre tesszük. A kiflit karikára vágjuk és beáztatjuk tejbe. A gombákat meg tisztíjuk, kisebb darabokra felvágjuk, megszór...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesELKÉSZÍTÉS Elkészítés: A májat alaposan megmosom, ujjnyi vékony szeletekre vágom, és legalább 1 órára beáztatom 4 gerezd reszelt fokhagymával elkevert tejbe (vagy vízbe). A gom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű