30 dkg juhtúró
30 dkg Rama (szívbarát)
1 tk - Köménymag, lehet egész, vagy őrölt
2 cs - Snidling, vagy lilahagyma
1 tk - Pirospaprika
Figyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie.
Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz, mert kenhető.
S még egy nagyon fontos dolog, NE TEGYÉL BELE TEHÉNTÚRÓT, NEM JÓ.
Amúgy mindent beleteszel egy tálba amibe kényelmesen tudod keverni, összedolgozod az egészet, majd beteszed a hűtőbe egy éjszakára, és reggelire tejjel nagyon finom.
A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pirított kenyérkockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kb. 1,5 cm-es kockákra. A kés lapjával (vagy fokhagymanyomóval) préseljük össze a 2 nagy gerezd fokhagymát. Egy tálban ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat a krémsajttal simára keverjük. 2.Hozzáadjuk a két, villával összetört főtt tojást, a mustárt, sózzuk, borsozzuk. 3. A sonkát nagyon apróra vágjuk és a fölaprítot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű